VÆR BEREDT!

Forsiden>Informasjon fra leirkomitéen om koronaviruset
Informasjon fra leirkomitéen om koronaviruset

Informasjon fra leirkomitéen om koronaviruset

2020-03-15

Leirkomitéen er oppmerksom på dagens situasjon med utbredelse av koronaviruset (Covid19). Leiren avholdes om i underkant av 5 måneder og forhåpentligvis vil situasjonen på det tidspunktet være slik at det er trygt å gjennomføre leiren. Realiteten er likevel at det er en mulighet for at felles korpsleir 2020 må avlyses dersom situasjonen er uendret eller forverret fra slik det ser ut i dag.

Leirkomitéen vil fortsette arbeidet med å planlegge leiren med mål om en normal gjennomføring. Vi kommer til å fortsette å følge med på utbredelsen av koronaviruset og rådene fra FHI og kommer til å gjøre en grundig risikovurdering for om det er forsvarlig å gjennomføre leiren. Vi vet at de anbefaler å avlyse arrangementer over 500 deltakere, men det er ikke sagt noe om hvor langt frem i tid dette anbefales. Beslutningen om leiren vil gjennomføres, eller ikke, vil bli gjort, i samarbeid med lokale myndigheter innen sommerferien starter for skolene og det vil bli sendt ut informasjon så fort som mulig om hva leirkomitéen kommer fram til.

Dersom Felles korpsleir 2020 skulle bli avlyst, vil gruppene få refundert det som er innbetalt. Det vil dermed ikke være noen økonomisk risiko å melde deltakere på leiren og vi ber derfor alle som planlegger å komme på leir om å melde seg på innen fristen 31. mars.

Videre anbefaler leirkomiteen at gruppene følger rådene fra FHI og Norges Speiderforbund som finnes her: https://speiding.no/nyhetsarkiv/koronavirus-oppdatere

Speiderhilsen
Leirkomitéen

Powered by Cornerstone