VÆR BEREDT!

Forsiden>Metodistkirkens speiderkorps utsetter korpstinget 27.-29. mars
Metodistkirkens speiderkorps utsetter korpstinget 27.-29. mars

Metodistkirkens speiderkorps utsetter korpstinget 27.-29. mars

2020-03-15

Korpsstyret i Metodistkirkens speiderkorps følger nøye med på utviklingen av Korona-viruset og har, etter anbefalling fra både hovedkontoret og forbundskontoret, besluttet å utsette Korpstinget 2020 på ubestemt tid. Vi håper å gjennomføre Korpstinget høsten 2020 på samme sted. Påmeldte deltakere til korpstinget vil ikke bli fakturert for deltageravgiften. For deltakere som allerede har bestilt reise som ikke kan avbestilles, vil korpset dekke reiseutgiftene i henhold til reisestøtteordningen. 

Vi beklager at korpstinget må utsettes, og kommer tilbake med nærmere informasjon om ny dato for Korpstinget så snart som mulig.  

Korpsstyret vil også videreformidle følgende midling fra Norges speiderforbund:

--

Det er nå tatt en beslutning i Norges speiderforbund sentralt om å avlyse alle nasjonale arrangement til og med 30. april. Forbundet oppfordrer også alle grupper, kretser og korps til å avlyse alle speideraktiviteter hvor vi møtes fysisk til og med 30. april.

--

Sittende korpsstyre vil forsette sine verv til nytt korpsstyre er valgt. 

Korpsstyret oppfordrer, på lik linje som forbundet, at speidergruppene følger rådene fra nasjonale helsemyndigheter og  Norges Speiderforbund og ta de forhåndsregler som blir gitt.

Speiderhilsen 

Korpsstyret

Powered by Cornerstone