VÆR BEREDT!

Forsiden>Metodistkirkens speiderkorps utsetter korpstinget 27.-29. mars
Metodistkirkens speiderkorps utsetter korpstinget 27.-29. mars

Metodistkirkens speiderkorps utsetter korpstinget 27.-29. mars

2020-03-15

Korpsstyret i Metodistkirkens speiderkorps følger nøye med på utviklingen av Korona-viruset og har, etter anbefalling fra både hovedkontoret og forbundskontoret, besluttet å utsette Korpstinget 2020 på ubestemt tid. Vi håper å gjennomføre Korpstinget høsten 2020 på samme sted. Påmeldte deltakere til korpstinget vil ikke bli fakturert for deltageravgiften. For deltakere som allerede har bestilt reise som ikke kan avbestilles, vil korpset dekke reiseutgiftene i henhold til reisestøtteordningen. 

Vi beklager at korpstinget må utsettes, og kommer tilbake med nærmere informasjon om ny dato for Korpstinget så snart som mulig.  

Korpsstyret vil også videreformidle følgende midling fra Norges speiderforbund:

--

Det er nå tatt en beslutning i Norges speiderforbund sentralt om å avlyse alle nasjonale arrangement til og med 30. april. Forbundet oppfordrer også alle grupper, kretser og korps til å avlyse alle speideraktiviteter hvor vi møtes fysisk til og med 30. april.

--

Sittende korpsstyre vil forsette sine verv til nytt korpsstyre er valgt. 

Korpsstyret oppfordrer, på lik linje som forbundet, at speidergruppene følger rådene fra nasjonale helsemyndigheter og  Norges Speiderforbund og ta de forhåndsregler som blir gitt.

Speiderhilsen 

Korpsstyret

1 Aug
Lørdag 1. August, 2020 12:00 - Lørdag 8. August, 2020 12:00
Etter suksessen med Felles korpsleir 2016 ble korpsene enige om at dette ville vi gjøre igjen! Vi håper å se alle MS gruppene på leir! Leiren tar sted på Evjemoen 1.-8.August. Har du tenkt deg på leir 1.-8. august 2020? For da skal nemmelig suksessen med Felles korpsleir gjentas. Igjen skal de fem korpsene i NSF sammles på Evje i Aust-Agder. Ikke korpsgrupper er selfølgelig også invitert. Uken blir fylt med aktiviteter som vannskapskamp, kano, minneralpark, leirbål og mye mer. Roverne skal denne gange bo i en egen leir og får flere egne aktiviteter. Denne gangen har leiren har fått navnet SAMMEN! Vi er sammen rundt bålet, sammen om opplevelser, sammen i NSF, sammen som korps, sammen om Jesus og sammen på leir! Sammen kan vi få til en ny og spennende leir. Sammen skal vi bygge nye vennskap og skape gode relasjoner. Sammen bidrar vi til en god opplevelse. Vi håper å se alle våre korpsgrupper på leiren! Vil du vite mer om leiren kan du gå inn på nettsiden: https://felleskorpsleir.wordpress.com/ Følg leiren på facebook: https://www.facebook.com/felleskorpsleir2020/ Følg leiren på instagram: https://www.instagram.com/sammen2020/
28 Aug
Fredag 28. August, 2020 18:00 - Søndag 30. August, 2020 14:00
Fredrikstad inviterer til Pefftreff
Powered by Cornerstone