VÆR BEREDT!

Forsiden>Kjære speidere i metodistkirkens speiderkorps
Kjære speidere i metodistkirkens speiderkorps

Kjære speidere i metodistkirkens speiderkorps

2020-02-05
Korpsstyret og Horten MS har altså gleden av å invitere til Korpsting i Metodistkirkens speiderkorps. Årets ting blir på Karljohansvern i Horten 27. - 29. mars. Som i 2018 vil tinget avvikles samme tid og sted som MBUs landsmøte og det legges opp til fellessamling med MBU

Eget opplegg for speidere og ledere og rovere

Som tidligere år vil det bli et eget program for speiderne. Dette inkluderer avsluttende oppgave i korpsbannerkonkurransen med spennende utfordinger rundt omkring i Horten For ledere og rovere blir det også et eget opplegg i parallell med korpsbannerkonkurransen. Mer info om dette kommer.

Overnatting, transport og pris

Mesteparten av programmet vil foregå på Karljohansvern. Det er lagt opp til overnatting utendørs i telt/lavvo. Grupper bes ta med egne telt, skulle noen ikke ha mulighet for å ta med egne telt ta kontakt. Man står selvsagt også fritt til å ordne overnatting på andre måter dersom ønskelig. Det oppfordres i størst mulig grad til å sove ute i telt for å øke speideropplevelsen. Man spesifiserer ønsket overnatting standard ved påmelding. Måltider blir i hovedsak servert innendørs. Transportbehov innmeldes ved påmelding. Det vil være begrenset med transport til/fra togstasjonen, så delegater/deltakere på korpsbannerkonkurransen oppfordres til å planlegge buss fra togstasjonen til Horten sentrum. For delegater/deltakere på korpsbannerkonkurransen fra Østfoldsiden, anbefales det tog til Moss og ferje til Horten. Fra ferjekaia og busstasjonen er det ca 1,5km å gå til Karljohansvern. Pris (inkluderer teltovernatting): 250 kr Prisen inkluderer alle måltider (se program) samt aktiviteter.

Innmelding av delegater

Gruppenes delegater til tinget skal meldes inn seks uker før Korpstinget i henhold til korpsets lover. Dette vil si senest 14. februar. Alle korpsets medlemmer over 12 år har tale- og møterett til tinget. Innmelding av delegater til tinget gjøres i forbindelse med påmelding i medlemssystemet (søk på: MS Korpsting 2020) og påmeldingen inkluderer også deltakere på tinget utover delegatene. Se vedlegg 1 for antall delegater per gruppe. All påmelding vil skje via gruppepåmelding og ikke individuell påmelding.

Reisestøtte

Det er mulig å søke reisestøtte til tinget. Reisestøtten vil innvilges etter søknad og søknader behandles etter følgende modell: Minste reisekostnad for å få støtte er kr 500. Det betyr at alle delegater som skal ha støtte må betale minimum 500 kr i reise til korpstinget. Maksimal støtte som utdeles pr delegat vil for grupper på Østlandet være 500 kr, for grupper i sør/vest og Midt-Norge 1000 kr og for grupper fra Nord-Norge 2000 kr. Kommer du f.eks. fra Finnsnes og har en reisekostnad på 1950 kr vil støtte som utbetales maksimalt være 1950-500 (som er mindre enn 2000) dermed 1450 kr. Reisestøtte søkes ved bruk av korpsets reiseregningsskjema: http://msspeider.no/hvordan/sende-soknad

Pakkeliste

- Speiderskjerf og skjorte

- Sovepose og liggeunderlag (de som sover i telt)

- Utetøy etter vær

- Det man ellers trenger for en helgetur

- Godt humør og engasjement for korpset

- Forhåndsoppgaven

- Sakspapirer (Sakpapirer vil ikke bli delt ut, eller printes, på korpstinget, så disse må printes på forhånd eller tas med elektronisk.)

Program for helgen (med forbehold om endringer)

Fredag:

18.00 Registrering

19.00 Kveldsmat - varm mat

20.00 Åpning/velkommen

22.00 Avslutning med ord for natten

 

Lørdag:

08.00 Flaggheis

08.30 Frokost

09.30 Konstituering og forhandlinger

12.45 Lunsj

13.30 Korpsbannerkonkurranse / lederopplegg

17.00 Opsjon fohandlinger (Lovendringsforlaget)

18.00 Middag

20.30 Leirbål

22.00 Nattmat

 

Søndag:

08.00 Flaggheis

08.30 Frokost

09.30 Rydding og pakking

11.00 Gudstjeneste

12.30 Lunsj og avreise

 

Steder hvor de forskjellige tingene vil foregå vil vi komme tilbake til ved en senere anledning.

Powered by Cornerstone