VÆR BEREDT!

Forsiden>Leder og peff 13. - 15. september i Skien
Leder og peff 13. - 15. september i Skien

Leder og peff 13. - 15. september i Skien

2019-08-12

Sted: Skien Fritidspark
Når: Fredag kl. 18 – søndag kl. 14 (Avslutningstidspunkt er ca. tid, dette kan endres, men vil ikke bli senere enn kl. 14.)
Pris: 300kr - Dette inkluderer mat og overnatting.

Overnatting for ledere vil bli i familierom/leiligheter med plass til 6 stk på hvert rom. Ønsker du å ta med teltet så er du hjertelig velkomment til det.
Speiderne vil overnatte i telt. På ledertreffet blir det ikke noe fast program bortsett fra vennskapskamp lørdag etter lunsj, sammen med peffene og assene. Men fortvil ikke, vi skal være i Skien Fritidspark. I Skien Fritidspark er det mange aktiviteter man kan være med på og prisene pr aktivitet eller for dagspass finner du i linken: https://www.skienfritidspark.no/aktiviteter/uteaktiviteter-er-aapne Hva med en omgang curling eller et slag minigolf? Du kan være med på mye spennende og du kan gå turer i løypenettet rundt parken.


For speiderne vil programmet på lørdag være en tur i den nye klatreparken på formiddagen før vennskapskamp med lederne.
Lørdagen avsluttes med felles leirbål. Søndag blir det felles speiderparade i metodistkirken i Skien.

Til Skien kan man komme til lands, til vanns og jaggu i lufta med(så lenge man har eget fly).. For dem som ikke har eget fly, men vil komme med fly likevel anbefales Torp som nærmeste flyplass, evnt Gardermoen, fra begge disse går det tog rett til Skien sentrum. Ellers er det gode muligheter for både busser fra Sørlandet og Oslo-området.

Det organiseres biltransport for dere som kommer med buss eller tog til Skien Stasjon.


Vegard Gulli og Camilla G. Røed vil være på ledertreffet og legge til rette for sosialt samvær gjennom helgen, mens JulieAasebø og peffutvalget står for programmet under pefftreffet.

Påmelding via medlemssystemet senest 02/09. https://min.speiding.no/activities/view/1728


Velkommen til Skien.
Hilsen korpsstyret

Powered by Cornerstone