VÆR BEREDT!

Forsiden>Leder og peff 13. - 15. september i Skien
Leder og peff 13. - 15. september i Skien

Leder og peff 13. - 15. september i Skien

2019-08-12

Sted: Skien Fritidspark
Når: Fredag kl. 18 – søndag kl. 14 (Avslutningstidspunkt er ca. tid, dette kan endres, men vil ikke bli senere enn kl. 14.)
Pris: 300kr - Dette inkluderer mat og overnatting.

Overnatting for ledere vil bli i familierom/leiligheter med plass til 6 stk på hvert rom. Ønsker du å ta med teltet så er du hjertelig velkomment til det.
Speiderne vil overnatte i telt. På ledertreffet blir det ikke noe fast program bortsett fra vennskapskamp lørdag etter lunsj, sammen med peffene og assene. Men fortvil ikke, vi skal være i Skien Fritidspark. I Skien Fritidspark er det mange aktiviteter man kan være med på og prisene pr aktivitet eller for dagspass finner du i linken: https://www.skienfritidspark.no/aktiviteter/uteaktiviteter-er-aapne Hva med en omgang curling eller et slag minigolf? Du kan være med på mye spennende og du kan gå turer i løypenettet rundt parken.


For speiderne vil programmet på lørdag være en tur i den nye klatreparken på formiddagen før vennskapskamp med lederne.
Lørdagen avsluttes med felles leirbål. Søndag blir det felles speiderparade i metodistkirken i Skien.

Til Skien kan man komme til lands, til vanns og jaggu i lufta med(så lenge man har eget fly).. For dem som ikke har eget fly, men vil komme med fly likevel anbefales Torp som nærmeste flyplass, evnt Gardermoen, fra begge disse går det tog rett til Skien sentrum. Ellers er det gode muligheter for både busser fra Sørlandet og Oslo-området.

Det organiseres biltransport for dere som kommer med buss eller tog til Skien Stasjon.


Vegard Gulli og Camilla G. Røed vil være på ledertreffet og legge til rette for sosialt samvær gjennom helgen, mens JulieAasebø og peffutvalget står for programmet under pefftreffet.

Påmelding via medlemssystemet senest 02/09. https://min.speiding.no/activities/view/1728


Velkommen til Skien.
Hilsen korpsstyret

1 Aug
Lørdag 1. August, 2020 12:00 - Lørdag 8. August, 2020 12:00
Etter suksessen med Felles korpsleir 2016 ble korpsene enige om at dette ville vi gjøre igjen! Vi håper å se alle MS gruppene på leir! Leiren tar sted på Evjemoen 1.-8.August. Har du tenkt deg på leir 1.-8. august 2020? For da skal nemmelig suksessen med Felles korpsleir gjentas. Igjen skal de fem korpsene i NSF sammles på Evje i Aust-Agder. Ikke korpsgrupper er selfølgelig også invitert. Uken blir fylt med aktiviteter som vannskapskamp, kano, minneralpark, leirbål og mye mer. Roverne skal denne gange bo i en egen leir og får flere egne aktiviteter. Denne gangen har leiren har fått navnet SAMMEN! Vi er sammen rundt bålet, sammen om opplevelser, sammen i NSF, sammen som korps, sammen om Jesus og sammen på leir! Sammen kan vi få til en ny og spennende leir. Sammen skal vi bygge nye vennskap og skape gode relasjoner. Sammen bidrar vi til en god opplevelse. Vi håper å se alle våre korpsgrupper på leiren! Vil du vite mer om leiren kan du gå inn på nettsiden: https://felleskorpsleir.wordpress.com/ Følg leiren på facebook: https://www.facebook.com/felleskorpsleir2020/ Følg leiren på instagram: https://www.instagram.com/sammen2020/
28 Aug
Fredag 28. August, 2020 18:00 - Søndag 30. August, 2020 14:00
Fredrikstad inviterer til Pefftreff
Powered by Cornerstone