VÆR BEREDT!

Forsiden>Korpstinget 2018 er like rundt hjørnet
Korpstinget 2018 er like rundt hjørnet

Korpstinget 2018 er like rundt hjørnet

2018-03-05
Det nærmer seg korpsting og i den anledning har Korpsstyret og Grünerløkka MS den glede av å invitere deg til Oslo for noen innholdrike og spennende dager.

Helgen 13.-15. april er det korpsting i Oslo og som i 2016 vil tinget avvikles samme tid og sted som MBUs landsmøte og det legges opp til flere fellessamlinger med MBU.

Eget opplegg for speidere og ledere og rovere

Som tidligere år vil det bli et eget program for speiderne. Dette inkluderer avsluttende oppgave i korpsbannerkonkurransen med spennende utfordinger rundt omkring i Oslo. For ledere og rovere blir det også et eget opplegg i parallel med korpsbannerkonkurransen. Arrangøren tar bl. a. sikte på padling i Akerselva hvis forholdene tilsier det. Mer info om dette kommer.

Overnatting, transport og pris

Mesteparten av programmet vil foregå i Centralkirken som ligger (ikke overraskende) sentralt i Oslo, St. Olavs Gate 28. Det er svært begrenset med parkeringsmuligheter ved kirken og i indre Oslo generelt, så gruppene oppfordres til å reise kollektivt. Det er lagt opp til overnattingsmuligheter:

- Utendørs i lavvo/telt ved Akershus festning – inne på det militære området

- Enkelt hotell, Smart hotell: https://smarthotel.no/no/oslo - dette ligger vegg i vegg med Centralkirken og inkluderer frokost. Vi har holdt av rom på hotellet, men det blir opp til den enkelte å booke dette. Oppgi i så fall korpsting med metodistkirkens speiderkorps ved bestilling. Husk å booke så tidlig som mulig, fortrinnsvis innen 13. mars.

Man står selvsagt også fritt til å ordne overnatting på andre måter dersom ønskelig. Speidere og rovere oppfordres i størst mulig grad til å sove ute i telt for å øke speideropplevelsen. Lokale grupper vil være behjelpelige med å skaffe til veie telt/lavvoer.

Man spesifiserer ønsket overnattingsstandard ved påmelding.

Måltider blir i hovedsak servert innendørs i Centralkirken. De som bor i telt får servert frokost i et stort hovedtelt på teltområdet.

Pris (inkluderer teltovernatting): 250 kr

Prisen inkluderer alle måltider (se program) samt aktiviteter. Dersom man ønsker å bo på hotell, dekkes dette av den enkelte. To overnattinger på Smart hotell koster ca 1500 kr.

Innmelding av delegater

Gruppenes delegater til tinget skal i utgangspunktet meldes inn seks uker før Korpstinget henhold til korpsets lover. I år har vi dessverre fått medlemslistene fra NSF som danner grunnlaget for antall delegater veldig sent, og korpsstyret har derfor utsatt fristen til 15. mars for å gi gruppene mulighet til å velge delegater i etterkant av innkalling. Alle korpsets medlemmer over 12 år har for øvrig tale og møterett til tinget. Innmelding av delegater til tinget gjøres i forbindelse med påmelding i medlemssystemet (søk på MS: Korpsting 2018) og påmeldingen inkluderer også deltakere på tinget utover delegatene.

Reisestøtte

Det er mulig å søke reisestøtte til tinget. Reisestøtten vil innvilges etter søknad og søknader behandles etter følgende modell: Minste reisekostnad for å få støtte er kr 500. Det betyr at alle delegater som skal ha støtte må betale minimum 500 kr i reise til korpstinget. Maksimal støtte som utdeles pr delegat vil for grupper på Østlandet være 500 kr, for grupper i sør/vest og Midt-Norge 1000 kr og for grupper fra Nord-Norge 2000 kr. Kommer du f.eks. fra Finnsnes og har en reisekostnad på 1950 kr vil støtte som utbetales maksimalt være 1950-500 (som er mindre enn 2000) dermed 1450 kr. Reisestøtte søkes ved bruk av korpsets reiseregningsskjema: http://ms-speider.no/hvordan/sendesoknad

Pakkeliste

- Speiderskjerf og skjorte -

- Sovepose og liggeunderlag (de som sover i telt)

- Utetøy etter vær

- Det man ellers trenger for en helgetur

- Godt humør og engasjement for korpset

Image

Ellers er det blitt sent ut innkalling, delegatliste og program så ta en titt på det i tillegg. 

Har dere noen spørsmål knyttet til korpstinget er det alltid bare å ta kontakt med korpsstyret på epost: korpsstyret@ms-speider.no

 

Da sees vi på korpsting!

28 Aug
Fredag 28. august, 2020 18:00 - Søndag 30. august, 2020 14:00
Fredrikstad inviterer til Pefftreff
11 Sep
Fredag 11. september, 2020 00:00 - Søndag 13. september, 2020 00:00
Powered by Cornerstone