VÆR BEREDT!

Forsiden>Litt førjulsinfo fra korpsstyret
Litt førjulsinfo fra korpsstyret

Litt førjulsinfo fra korpsstyret

2017-12-05
Det nærmer seg jul og en velfortjent speiderferie, men før den tid ønsker korpsstyret å minne litt begivenheter fremover.

Korpsting

Korpstinget i 2018 går av stabelen 13-15 april i Oslo, nærmere bestemt Centralkirken. Det blir muligheter for overnatting i telt på Akershus festning samt hotell rett ved Centralkirken (https://smarthotel.no/no/).

Vi minner om at fristen for å melde inn saker er tre måneder før tinget, dvs 13 januar.

Korpsbannerkonkurransen

Flere grupper har sendt inn bidrag til korpsbannerkonkurransen innen fristen. Korpsstyret har besluttet å forlenge fristen til ut året for de som er litt sent ute... Videre følger litt info om forhåndsoppgaven til korpstinget:

Forhåndsoppgaven i år gjelder kun speidere i tropp.

  • Oppgave: Lage et komplett sett med bestikk. Settet skal bestå av en kniv, en spiseskje og en gaffel
  • Vurdering: På korpstinget blir de ulike delene vurdert av en jury. Settet  blir vurdert på bakgrunn av design (kreativitet), brukervennlighet (behagelig å spise med, og godt å holde i handa), og funksjonalitet.
  • Poeng: Det er mulig å få inntil 250 poeng på denne oppgaven.
  • Forslag til praktisk gjennomføring: Hver patrulje i troppen lager et sett. I en troppsavstemning velges den beste kniven, den beste skjeen og den beste gaffelen, disse tas med på korpstinget for vurdering (med andre ord, kun ett sett tas med på korpstinget). Husk å merke settet med gruppenavn.

Vi ønsker dere masse lykke til i arbeidet, og gleder oss til å se produktene.

Felles korpsleir

Arbeidet med planlegging av felles korpsleir i 2020 begynner å ta form. En leirsjef er nå på plass, men det er fortsatt mange spennende stillinger som skal fylles opp. Dersom det er noen der ute i gruppene som er interessert i verdifull prosjekterfaring og et større speidernettverk, er bare å melde sin interesse. Meld gjerne også inn kandidater dere tenker er aktuelle. Det er et særlig ønske om å få med unge, engasjerte rovere/ledere, men litt mer erfarne bidragsytere er også veldig velkomne.

 Korpsstyret ønsker alle en velsignet julehøytid og et godt nytt speiderår.

Powered by Cornerstone