VÆR BEREDT!

Forsiden>Peff- og ledertreff på Oksnøen - Takk for en strålende helg
Peff- og ledertreff på Oksnøen - Takk for en strålende helg

Peff- og ledertreff på Oksnøen - Takk for en strålende helg

Stokke, Atle
2017-09-08
Helgen 1-3 september var 60 ledere, peffer og asser samlet til treff på idylliske Oksnøen leisted ved Vannsjø. Arrangørene fra Kjølberg, Fredrikstad og peffutvalget stilte med strålende vær, utmerket bevertning og spennende aktiviteter. Her følger en kort oppsummering av hhv peff- og ledertreff og noen stemningsbilder fra helgen. Det er bare å glede seg til neste gang.

Pefftreff: 
Peffene bodde i luksusgapahuk med sofa(!) og egen badebrygge et stykke unna lederne. Helgen var fylt med mange morsomme aktiviteter, blant annet padling i Vansjø, og klatring og rappellering på øyen. På lørdag var det et stort leirbål sammen med lederne. Der koste vi oss til langt på natt (noen var litt trøtte på søndag).

Ledertreff

Lederne hadde base i masteseilet til Kjølberg. Her ble drukket store mengder kaffe, inntatt utsøkte måltid og samtalt om store og små temaer. Lederne fikk også prøve seg på «segling både med og utan vind» og noen fikk sågar testet seiling i vindstille pøsregn. I tillegg ble det arrangert en liten økt på erfaringsutveksling av gode speidermøter/aktiviteter, oppsummer under til glede for de som ikke hadde anledning til å være med:

En stor takk til alle som kom og gjorde dette til en flott helg og en spesiell takk til arrangørene for en prikkfri gjennomføring 

Bilde

Powered by Cornerstone