VÆR BEREDT!

Forsiden>Anerkjennelse til Metodistkirkens speiderkorps
Anerkjennelse til Metodistkirkens speiderkorps

Anerkjennelse til Metodistkirkens speiderkorps

Markman, Leif Tore
2007-12-12
Norges speiderforbund har avsluttet årets vurdering av kandidater til "Den gyldne fjærpenn" og "Det gyldne tastetrykk". Metodistkirkens speiderkorps høstet anerkjennelse for både ms-speider.no og Kløverliljen.

Norges speiderforbund har igjen avsluttet en vurdering av kandidater til hederen. "Den gyldne fjærpenn" er konkurransen for trykte speiderblader, og Kløverliljen stilte i konkurranse med tre andre krets- og korpsaviser. I juryens begrunnelse kan vi lese dette om Kløverliljen:

 
"Juryen begrunner anerkjennelsen for god kvalitet med at korpsavisen har fornyet seg skikkelig i 2007, fra et hefte i svart/hvitt, til et kvadratisk blad med fargetrykk. Bladet har ennå litt å gå på på innholdet, men forbedringen hittil er stor, og vi håper det fortsetter i den retningen!"
 
Også nettsiden vår - ms-speider.no - fikk anerkjennelse av juryen. Dette kan vi lese i juryens begrunnelse:
 
"Juryen legger i sin begrunnelse vekt på at nettsiden har en stor mengde oppdaterte saker og stort bildegalleri. Nettsiden har det siste året gått over på speiding.no-plattformen, og den nye siden er veldig godt fulgt opp. For å forbedre siden ytterligere, ønsker juryen seg litt mindre turreferater og mer intervjuver."
 
Vi som arbeider med både nettsiden og Kløverliljen takker så mye for anerkjennelsene og gleder oss til å fortsette arbeidet.
Anerkjennelse til Metodistkirkens speiderkorps
Med hilsen
Nettredaksjonen for ms-speider.no og redaksjonen for Kløverliljen
Powered by Cornerstone