VÆR BEREDT!

Speiderne er gode forbilder som miljøbevisste forvaltere av skaperverket

Neef, Bjørn
Publisert den 2010-04-29
På MBUs landsmøte i april ble Audun Westad valgt til ny leder. Audun er svært opptatt av miljøspørsmål, og tror at speiderne kan være gode forbilder i arbeidet med å ta vare på skaperverket. Audun har også vært MS-speider, men det er noen år siden, så vi trenger å bli litt bedre kjent med den nye MBU-lederen vår.
Les mer

Til NM i speiding

Seland, Knut Olav
Publisert den 2010-04-25
Kretsbannerkonkurransen i Fredrikstad krets ble arrangert helgen 24.-25.4.10. En av patruljene fra Fredrikstad MS, Rød-Hvit, slo til med 1. plass, mens Gaupe fra Kjølberg MS tok 2. plass og befestet metodistspeidernes grep om konkurransen. Begge patruljene kan nå delta i NM i speiding
Les mer

MBUs Landsmøte 2010

Gaarn Røed, Camilla
Publisert den 2010-04-22
MBU har hatt sitt Landsmøte i Petrikirken på Kjølberg. Det ble en flott helg med konsert, workshops, lovsangsmøte, forhandlinger med mer.
Les mer

Med et stort hjerte for barn, unge og Jesus

Neef, Bjørn
Publisert den 2010-04-06
Sist høst ble Frøydis Grinna ansatt som prest i Metodistkirkens barne- og ungdomsforbund. Mange av dere kjenner sikkert Frøydis godt, mens andre kanskje ikke vet hvem hun er ennå. Som MBU-prest kommer hun også til å få oppgaver og roller i speiderkorpset, og på sommerens korpsleir skal hun være leirprest sammen med Ole Martin Andreassen. I dette intervjuet skal vi bli litt bedre kjent med Frøydis.
Les mer

Speiderne lot seg ikke lure

Seland, Knut Olav
Publisert den 2010-04-01
Ble du lurt 1. april? Den årvisse aprilsnarr-dagen gikk ikke upåaktet hen i speiderkorpset i år heller. De fleste lot seg forfjamse av at korpsleiren er flyttet til Hove, mens speiderne i Fredrikstad møtte til speidertur i pysjamas.
Les mer
1 - 5 av 6
Powered by Cornerstone