VÆR BEREDT!

Protokoll fra korpstinget 2009

Neef, Bjørn
Publisert den 2009-04-24
Protokollen fra korpstinget i Fredrikstad er nå klar.
Les mer

Har din speidergruppe en speiderhytte?

Markman, Leif Tore
Publisert den 2009-04-06
Hvis din speidergruppe har en speiderhytte som andre kan leie, fortell oss om det! Vi ønsker å få til en oversikt over speiderhytter innenfor korpset på ms-speider.no.
Les mer

1. Hengekøyetropp

Seland, Knut Olav
Publisert den 2009-04-04
Tipset kommer opprinnelig fra Bergen MS. Lag hengekøyer og ta de med på landsleir. Og tipset er så godt at det kan deles med andre. I Fredrikstad MS har den første test-turen funnet sted. Den avslørte at det var rom for forbedringer.
Les mer

ms-speider.no lever i beste velgående...

Neef, Bjørn
Publisert den 2009-04-02
Datoen var 1.april, og ms-speider.no skal selvsagt ikke legges ned. Saken om at korpsstyret ønsket å legge ned korpsets nettside var vel litt for usannsynlig, og vi har heller ikke fått mail fra noen speidere som har blitt lurt av denne ”nyheten”.
Les mer

ms-speider.no legges ned

Neef, Bjørn
Publisert den 2009-04-01
På korpstinget ble det en ivrig diskusjon om Kløverliljens framtid. Korpsstyret hadde foreslått å kutte i antall nummer for å spare penger, men forslaget om å opprettholde fire årlige nummer ble vedtatt med overveldende flertall. Nå har korpsstyret kommet med den overraskende meldingen om i stedet å legge ned nettsida ms-speider.no for en prøveperiode.
Les mer
1 - 5 av 5
Powered by Cornerstone