VÆR BEREDT!

Klar for Island – gleder seg til å bygge rovervennskap på tvers av landegrenser

Neef, Bjørn
Publisert den 2008-05-26
Når 12 MS-rovere drar på tur til Island i sommer, gjennomføres et prosjekt det har vært snakket om lenge. Nå er det endelig klart for utenlands MS-rovertur, og Atle Stokke i Grünerløkka MS har vært sentral i planleggingen av årets store begivenhet for roverne i speiderkorpset vårt. Kløverliljen har tatt en prat for å bli bedre kjent med den aktive speideren.
Les mer

Speider i 50 år!

Markman, Leif Tore
Publisert den 2008-05-19
Elgpatruljen lar ikke et lite jubileum gå i glemmeboka. Nylig ville en av lederne i Elg, Finn Erik Johannessen markere at han hadde vært speider i 50 år!
Les mer

NSF ønsker ditt bidrag

Markman, Leif Tore
Publisert den 2008-05-16
Arbeidet med nytt medlemssystem, også kalt ny plattform for kommunikasjon i Norges speiderforbund er i gang og vi ønsker dine innspill.
Les mer

Veien fram til det nye korpsmerket

Neef, Bjørn
Publisert den 2008-05-08
Metodistkirkens speiderkorps har fått et nytt korpsmerke. Å vedta et nytt korpsmerke er ikke en beslutning som vi har tatt over natta. Å endre korpsmerket, eller logoen vår, krever en lang prosess, både fordi det helst skal være godt gjennomtenkt, men også fordi vi trenger å venne oss til tanken. Det nye korpsmerket må få tid til å slå rot, for å si det på en annen måte.
Les mer

Nytt korpsmerke for Metodistkirkens speiderkorps

Markman, Leif Tore
Publisert den 2008-05-06
Så er prosessen med valg av nytt korpsmerke kommet til veis ende, og korpsstyret har tatt den endelige beslutningen. Her ser du vårt nye korpsmerke!
Les mer
1 - 5 av 5
Powered by Cornerstone