VÆR BEREDT!

God jul og godt nytt år!

Neef, Bjørn
Publisert den 2008-12-22
Korpsstyret og Nexus ønsker alle MS-speidere en god jul og et godt nytt år!
Les mer

Korpstinget / Kinderegg 2009

Neef, Bjørn
Publisert den 2008-12-19
Det nærmer seg korpsting 2009. Helga 27.-29.mars inviteres det til et skikkelig Kinderegg i Fredrikstad. I tillegg til selve korpstinget arrangeres det både peff-, rover- og ledertreff. Du vil ikke gå glipp av denne helga...
Les mer

Finnsnes MS - 10 år!

Roll Elgsaas,, Berit
Publisert den 2008-12-17
15.-16. november slo Finnsnesspeideran på stortromma og feiret at de har holdt på i ti år. På lørdagen var det torgdag i Finnsnes sentrum og festkveld for ledere og rovere i kirken - og søndag var det speidergudstjeneste med nærmere 200 mennesker i kirka.
Les mer

MS-gildet utfordrer korpsets eldre rovere

Thompson, Karin
Publisert den 2008-12-15
Som du kan lese i siste nummer av Kløverliljen, er det et høyst oppegående Gilde i speiderkorpset vårt. De støtter tanken om å opprette et felles senior roverlag som et nytt medlem i MS-familien.
Les mer

Damen med bøkene

Neef, Bjørn
Publisert den 2008-12-12
Hun er inne i sitt andre speiderliv, og er aktiv som aldri før. Anne-Brit Lillethun Johansen er gruppeleder i Øståsen MS, leder i utvalget for kristen trening og medlem av MS-gildet. Det er mange som har hatt gleden av å møte Anne-Brit i speidersammenheng. Noen kjenner henne som damen med bøkene, mens andre opplever henne som en både entusiastisk, engasjert og inspirerende speiderleder. Gjennom dette intervjuet kan du bli litt bedre kjent med Anne-Brit.
Les mer
1 - 5 av 10
Powered by Cornerstone