VÆR BEREDT!

Leirliv

2014-07-02
Leirlivet går sin gang. Vi har vært igjennom storstilt åpning av leiren under åpningsleirbålet på lørdag. Leirprestene Frøydis og Ole Martin holdt en flott gudstjeneste/Scouts own for oss på søndag morgen. Speiderne har fått oppleve mange lærerike, spennende og morsomme aktiviteter. De har spilt turneringer og drukket litervis med herlig smoothies. Troppene har besøkt hverandre på vennskapsleirbål og mange nye vennskap har blitt knyttet.

Leirliv 

Leirliv

Leirliv

Leirliv

Leirliv

Leirliv

Leirliv

Se flere bilder og les mer fra leiren her: https://www.facebook.com/korpsleir?fref=ts  (Skal fungere også for de som ikke har facebook-konto.)

Tekst: Tove Arntzen

1 Aug
Lørdag 1. August, 2020 12:00 - Lørdag 8. August, 2020 12:00
Etter suksessen med Felles korpsleir 2016 ble korpsene enige om at dette ville vi gjøre igjen! Vi håper å se alle MS gruppene på leir! Leiren tar sted på Evjemoen 1.-8.August. Har du tenkt deg på leir 1.-8. august 2020? For da skal nemmelig suksessen med Felles korpsleir gjentas. Igjen skal de fem korpsene i NSF sammles på Evje i Aust-Agder. Ikke korpsgrupper er selfølgelig også invitert. Uken blir fylt med aktiviteter som vannskapskamp, kano, minneralpark, leirbål og mye mer. Roverne skal denne gange bo i en egen leir og får flere egne aktiviteter. Denne gangen har leiren har fått navnet SAMMEN! Vi er sammen rundt bålet, sammen om opplevelser, sammen i NSF, sammen som korps, sammen om Jesus og sammen på leir! Sammen kan vi få til en ny og spennende leir. Sammen skal vi bygge nye vennskap og skape gode relasjoner. Sammen bidrar vi til en god opplevelse. Vi håper å se alle våre korpsgrupper på leiren! Vil du vite mer om leiren kan du gå inn på nettsiden: https://felleskorpsleir.wordpress.com/ Følg leiren på facebook: https://www.facebook.com/felleskorpsleir2020/ Følg leiren på instagram: https://www.instagram.com/sammen2020/
28 Aug
Fredag 28. August, 2020 18:00 - Søndag 30. August, 2020 14:00
Fredrikstad inviterer til Pefftreff
Powered by Cornerstone