VÆR BEREDT!

Forsiden>Minner>Artikkelarkiv>Snart korpsleir!

Snart korpsleir!

Stene, Ingrid
2014-05-13
Det nærmer seg korpsleir, og innspurt i planleggingen både for ledere, patruljer og stab. Over 220 norske og 50 danske MS-speidere har meldt sin ankomst.

Snart korpsleir!

Snart sitter vi rundt leirbålet igjen!

Leiren kan by på både norske og danske speidertradisjoner, flere aktivitetsøkter for patruljene, gruppebidrag, turnering, vennskapskamp (for alle, både ledere, speidere, rovere, stab og gjester), leirbål, perleløp, gudstjenester, haik og kurs - i tillegg til alt du selv finner på!

De første speiderne kommer på fredag. På lørdag bygges leiren, og lørdag kveld åpnes leiren med felles leirbål. Og så skal vi holde på en uke til ende. Haiken blir denne gangen fra onsdag til torsdag. Fredagen blir en festivaldag, med turneringer, matfestival og filmfestival. Her kan alle bidra. Blir det Hollywood-stemning og glam?

Informasjon til troppene
Informasjon blir snart sendt ut til alle påmeldte speidergrupper. 
Du finner også en leir-ABC med svar på stort og smått, bilder fra stedet og litt mer info på korpsleir.no

Påmeldingen er nå stengt. Har dere endringer, gi beskjed til leirkomiteen.

Sees på leir!
 

1 Aug
Lørdag 1. August, 2020 12:00 - Lørdag 8. August, 2020 12:00
Etter suksessen med Felles korpsleir 2016 ble korpsene enige om at dette ville vi gjøre igjen! Vi håper å se alle MS gruppene på leir! Leiren tar sted på Evjemoen 1.-8.August. Har du tenkt deg på leir 1.-8. august 2020? For da skal nemmelig suksessen med Felles korpsleir gjentas. Igjen skal de fem korpsene i NSF sammles på Evje i Aust-Agder. Ikke korpsgrupper er selfølgelig også invitert. Uken blir fylt med aktiviteter som vannskapskamp, kano, minneralpark, leirbål og mye mer. Roverne skal denne gange bo i en egen leir og får flere egne aktiviteter. Denne gangen har leiren har fått navnet SAMMEN! Vi er sammen rundt bålet, sammen om opplevelser, sammen i NSF, sammen som korps, sammen om Jesus og sammen på leir! Sammen kan vi få til en ny og spennende leir. Sammen skal vi bygge nye vennskap og skape gode relasjoner. Sammen bidrar vi til en god opplevelse. Vi håper å se alle våre korpsgrupper på leiren! Vil du vite mer om leiren kan du gå inn på nettsiden: https://felleskorpsleir.wordpress.com/ Følg leiren på facebook: https://www.facebook.com/felleskorpsleir2020/ Følg leiren på instagram: https://www.instagram.com/sammen2020/
28 Aug
Fredag 28. August, 2020 18:00 - Søndag 30. August, 2020 14:00
Fredrikstad inviterer til Pefftreff
Powered by Cornerstone