VÆR BEREDT!

Rover Race

Jønnvoll Eriksen, Markus
2013-04-30
Til høsten arrangeres det rovertreff i Fredrikstad. Fredrikstad MS og Kjølberg MS står som vertskap. Og det legges opp til både kos og konkurranse.

Rover Race

I høst blir det rovertreff i Fredrikstad

Tidligere i vår ble det arrangert Oppdrag Oslo for rovere på østlandet. Arrangementet var inspirert av tv-programmet "The Amazing Race" og tok deltakerne til forskjellige steder i Oslo hvor de fikk ulike oppgaver.

Det var en god andel MS-rover fra Fredrikstad som deltok og de syns det var så kult at dette ville de også arrangere. Etter videre diskusjon under korpsting tok de to MS-gruppene fra Fredrikstad på seg ansvaret som vertskap og planleggingen av "Rover Race" var i gang. Det har allerede begynt å knirke å knake i roverhjerner når ideer settes på papiret. Dette skal bli et roverarrangement man ikke glemmer.

Så sett av datoene 13. - 15. September, for en konkurransepreget helg, med nye utfordringer og kanskje noen klassikere. Du får se igjen gamle rovervenner, stifte kjennskap med nye og det blir selvfølgelig også et sosialt treff. Vi kan dessverre ikke love at det blir mye reising med trikk og t-bane. Men gøyalt, det blir det. Gleder oss til å ønske alle MS-rover velkommen til Fredrikstad.

Dette blir ille bra. Vi prekæs te høsten.

Powered by Cornerstone