VÆR BEREDT!

Forsiden>Minner>Artikkelarkiv>Har speidergruppa di planlagt adventsaksjonen?

Har speidergruppa di planlagt adventsaksjonen?

Elgsaas Roll, Berit
2012-10-29
Nå nærmer det seg advent og mange er i full gang med å planlegge hva som skal skje i ukene frem til jul. Har du husket å legge inn adventsaksjon for speiderne på Mutambara i disse planene??

Har speidergruppa di planlagt adventsaksjonen?

Alle MS-gruppene er oppfordret til å ha adventsaksjon for speiderne på Mutambara, Zimbabwe. Det ble sendt ut info til gruppelederne og enhetsledere på forsommeren. Hvis du har mistet dette, kan du finne dem igjen nederst på denne siden.

Her finner du litt om hvordan speiderne på Mutambara driver arbeidet, hva de trenger og tips til hvordan du og gruppa di kan gjøre en innsats. Så da er det bare å finne ut hvordan di gruppe vil markere adventsaksjonen i år, og send en e-post til korpsleder@ms-speider.no - gjerne med noen ord om hva dere har tenkt å gjøre - for å få tilsendt deltakermerker til speiderne dine.

Det er opprettet en egen konto for adventsaksjonen/Mutambaraprosjektet - 1286.4825220 - som dere skal benytte. Den gruppa som samler inn mest pr medlem og den gruppa som har den mest originale innsamlingsmåten vil få oppmerksomhet.


Se informasjonsark her!

Powered by Cornerstone