VÆR BEREDT!

Forsiden>Minner>Artikkelarkiv>Gruppeledelsessamling på Tredalen!

Gruppeledelsessamling på Tredalen!

Stene, Ingrid
2012-08-27
Helga 7.-9. september blir det samling på Tredalen for gruppeledelsene. Speidersjefen kommer! Meld dere på nå!

Gruppeledelsessamling på Tredalen!

Korpsstyrene i Frikirkens speiderkorps og Metodistkirkens speiderkorps samarbeider denne gangen om samling for gruppeledelsene i alle korpsenes grupper. Vi ønsker å bidra med inspirasjon, nyttig informasjon, praktiske tips og god stemning som en god innledning til høsten arbeid i speidergruppene.

Speidersjefen kommer på fredag for å hilse på! Benytt anledningen til å hilse på speidersjef Solveig Schytz. Hun går av etter Speidertinget 2012, og har bak seg en spennende periode i Speiderstyret.

En inspirator fra Norges speiderforbund vil ha en praktisk økt som gir en smakebit på hvordan man kan jobbe med f.eks. forenkling, lagånd eller ledelse i speidergruppa. Inspiratorprogrammet er en hjelp for grupper som vil bli større, bedre eller mer effektive. Sjekk ut mer om inspiratorprogrammet her.

Deltakerne får mulighet til å diskutere og få vite mer om prosessen rundt en eventuell revisjon av speiderloven. Frikirkens korpsleder sitter i arbeidsgruppa sammen med to andre NSF-ere og tre fra KFUK-KFUM-speiderne.

Alle grupper får mulighet til å dele sine sukseshistorier med andre grupper. Kanskje er akkurat din speidergruppe gode på enkel administrasjon? Kanskje har dere et supert turtips? Er dere ekstra gode med foreldrearbeid? Hvordan har dere klart å få så mange medlemmer?

Kom og bli med på en inspirerende helg, møt nye mennesker og gamle venner, opplev det fantastiske Tredalen leirsted, og bidra med deres suksesser!


Mer om arrangementet på arrangementssidene.

Powered by Cornerstone