VÆR BEREDT!

Forsiden>Minner>Artikkelarkiv>Siste nytt fra korpsstyret

Siste nytt fra korpsstyret

Stene, Ingrid
2012-08-27
Sist helg startet korpsstyret speidersemesteret med styremøte i Øyenkilen. Se hva som stod på programmet.

Siste nytt fra korpsstyret

Korpsstyret skal egentlig formelt godkjenne alle nye medlemmer i korpset. Det forutsetter at gruppene er flinke til å melde fra når det er speidere som blir ledere eller når nye ledere meldes inn i speidergruppa. 

I tillegg til orientering, evaluering, økonomi og andre faste saker, jobbet korpsstyret med strategiske spørsmål. Hvor er korpset om ti år? Hva står det i arbeidsplanen at vi skal gjøre? Hva bør vi prioritere framover for å få vekst og god driv i korpset? Har du forslag eller innspill, er du velkommen til å sende dem til korpsstyret!

Det stod også mye planlegging på programmet denne helga. Foran oss har vi gruppeledelsessamlingen på Tredalen i september, rovertreff og pefftreff (mer informasjon kommer så snart datoer er klare), Korpstinget 2013 i Flekkfjord 12.-14. april, korpsleiren sommeren 2014 og felles korpsleir med de andre korpsene i 2016. Det er altså mye spennende i vente! Vil du være med å arrangere treff, er vi interessert i å høre fra deg! Send e-post til korpsstyret@ms-speider.no.

Korpsstyret ønsker å vite litt om hva som skjer i korpset og hvordan det går med gruppene. Styret vil derfor ha tilsendt siste årsmelding og regnskap fra hver speidergruppe. Gruppene kan også bli kontaktet av sin styrerepresentant.

Korpsstyreprotokollene finner du under korpset.
Godt speidersemester ønskes alle speidere!

Powered by Cornerstone