VÆR BEREDT!

Forsiden>Minner>Artikkelarkiv>Korpsleir 2014

Korpsleir 2014

2012-05-05
Planene for korpsleiren i Danmark, sommeren 2014 begynner å ta form. Her kan du lese litt om hva vi planlegger og hvordan stedet er

Korpsleir 2014

Leiren skal være en annerledes korpsleir, men du som har vært med før vil kjenne igjen mange elementer. Vi skal som vanlig ha haik,denne gangen på sykkel, i kano, til fots eller ombord på en flåte. Matfestivalen blir et innslag i programmet, det samme blir filmfestivalen. Det blir gode leirbål og morgensamlinger og muligheter til å delta på ulike aktiviteter som flåtebygging, tinnstøping og tur i smia.

Korpsleir 2014

Leirplassen er godt tilrettelagt med gressbakke og fast sanitærbygg med dusj ! Rett nok holder vannet kun 8 grader, så det er ikke sikkert det blir kø for å dusje. Et sted det derimot ventes kø er i "Muleposen", leirens kiosk, og skulle du få trøbbel med prisene der anbefales et lynkurs i dansk tellemåte.

Korpsleir 2014

Byggverk skal det bli som på en vanlig korpsleir, men denne gangen er rajene av en litt annen kvalitet enn vi er vant til. De er kappet i hele meter, og merket med fargekoder, Det betyr at gruppene ikke kan kappe i rajene, men til gjengjeld er det nok rajer til alle og oppgaven blir å konstruere byggverkene i hele meter.
Foto: Frank Botnevik

 

Tekst: Wenche Irene Aasland

Powered by Cornerstone