VÆR BEREDT!

Forsiden>Minner>Artikkelarkiv>Stor aktivitet

Stor aktivitet

Stene, Ingrid
2011-04-10
Det var ikke bare forhandlinger på korpstinget. Det var også et knippe ulike aktiviteter å delta på.

Aktivitetene deltakerne på korpstinget kunne velge blant varierte fra det nyttige til det mer underholdende. 

Stor aktivitet

Her er det påmelding til aktiviteter a la carte.

17 peffer og asser deltok på patruljeledelseskurs med Frank Botnevik, Atle Stokke og Helene Hauken. Der fikk de nyttige tips til bruk i patruljearbeidet og de fikk lære hvordan man lager iskrem. Stemninga var god og både kursholdere og deltakere virket fornøyde. Om isen ble god var det ingen som røpet...

Stor aktivitet

Frank og peffene.

For roverne var det kurs i roverledelse som Cecilie Stokke stod for. Kurset er en del av grunntreningen til Norges speiderforbund, så her var det en god gjeng som kom et steg videre på lederveien.

Stor aktivitet

Cecilie og roverne.


MBU-prest Frøydis Grinna hadde en økt om trosformidling i speideren. Dette er nok et aktuelt tema for mange ledere. Det kan være en utfordring å være en tydelig leder.

Forbundskontorets Kirvil Kaasa hadde en innføring i nettsideløsningen for grupper som nå tilbys. Dette er en enkel løsning for grupper som ikke har nettside fra før eller som sliter litt med en for avasert løsning. Minst en MS-gruppe får seg ny nettside i etterkant av dette...  

Stor aktivitet

Kirvil og ivrige "journalister".


Martin Lillethun Johansen stilte med økta "iskremfabrikken". Der fikk omkring 20 deltakere lære seg å lage iskrem - et nyttig tips som kan brukes til et speidermøte i egen gruppe. 

Vi hadde også besøk fra LNU, som kunne bidra med tips til søknadsskriving, spesielt med tanke på å få økonomisk støtte til speidergruppa.

Da korpsstyret la planen for aktiviteter på korpstinget, trodde man at april betydde vår... Men det viste seg at flere av utendørsaktivitetene var litt upraktiske å gjennomføre. Det var ingen som fant snøfotball og snøvolleyball spesielt fristende, og det var litt for vått og glatt for klatring. Men minigolf var det noen som prøvde seg på.

Larvik MS bidro med deilige kaker, frukt, vafler og drikke til stor glede for deltakerne.
Stor aktivitet

28 Aug
Fredag 28. august, 2020 18:00 - Søndag 30. august, 2020 14:00
Fredrikstad inviterer til Pefftreff
11 Sep
Fredag 11. september, 2020 00:00 - Søndag 13. september, 2020 00:00
Powered by Cornerstone