VÆR BEREDT!

Forsiden>Minner>Artikkelarkiv>Korpsting i Larvik 1.-3. april 2011

Korpsting i Larvik 1.-3. april 2011

Seland, Knut Olav
2010-11-18
Korpstinget 2011 arrangeres 1.-3. april på leirstedet Solåsen i Tjodalyng mellom Larvik og Sandefjord. Korpsstyret har vært på besøk hos teknisk arrangør, Larvik MS, og befart leirstedet. Inntrykket er svært positivt.

Korpsting i Larvik 1.-3. april 2011

Gruppeleder Bjørn Arne Olsen ønsker velkommen

Solåsen er et familievennlig leirsted eid av Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM). Stedet har sentral og flott beliggenhet ved kysten mellom Larvik og Sandefjord. Andre helg i novembermåned besøkte korpsstyret stedet og startet detaljplanleggingen av korpstinget. Solåsen tilbyr overnatting inne for alle som måtte ønske det, samtidig som at det er flotte utearealer å boltre seg på.

Korpsting i Larvik 1.-3. april 2011

Korpstinget vil naturlig nok ha forhandlinger som hovedsak, med fokus på strategi og satsningsoppgaver for årene som kommer. Men erfaringene fra forrige korpsting er ivaretatt gjennom et bredt tilbud om aktiviteter, f.eks påvirkningstorg, temaer rettet mot programopplegg for speidere, ulike diskusjonsforum knyttet til debatten om endring av speiderloven, forkynnelse for barn og ungdom, websider, mm. Og for de som ønsker fysiske utfordringer ligger alt til rette; fotball- og volleyballbane, minigolf, klatrevegg, og ulike hinderløyper.

Innkvartering skjer innendørs, med god komfort i alle rom. Stedet har eget kjøkken og personale som står til vår tjeneste. Alt ligger til rette for de beste opplevelser første helg i april 2011, for alle speidere og ledere i korpset. Og hvis du ikke er skvetten, så kan du bli med Cecilie og Martin på en "Joggyogabad-opplevelse" før frokost. Sett av datoen og bli med på vårens viktigste treff i speiderkorpset!

Korpsting i Larvik 1.-3. april 2011

Powered by Cornerstone