VÆR BEREDT!

Forsiden>Minner>Artikkelarkiv>Oslo Central MS i Holmenkollen

Oslo Central MS i Holmenkollen

Neef, Bjørn
2010-03-23
Neste år er det ski-VM i Holmenkollen. Under årets prøve-VM testet Oslo Central MS ut forholdene i Nordmarka, og vi gleder oss allerede til tur neste år.

Oslo Central MS i Holmenkollen

Overnatting i lavvo ved Frognerseteren stod på programmet, og vi var en gjeng på 10 speidere som fredag ettermiddag møttes for å slå leir langt til skogs, ca 150 meter fra veien, ikke så langt fra løypas høyeste punkt. Natta før den berømte Kollen-5-mila er det tusenvis som bidrar til å skape en helt spesiell stemning ute i Nordmarkas skoger, og Oslo Central MS ville med denne turen også ta opp igjen en gammel tradisjon.

Oslo Central MS i Holmenkollen

Over et leirbål som brant til ganske langt på natt tilberedte vi indrefilet av biff med bakt potet. Vi brukte i det hele tatt ganske mye tid på å spise denne helga. Biff-forsyningen hadde vært rikelig, og vi hadde rester både til frokost, lunsj og middag dagen etter. Pannekakene til Anders smakte også nydelig. Ellers var det flere av speiderne som testet VM-løypene, mens andre lagde hoppbakke. Med flagg og rop heiet vi fram de norske langrennsløperne i løypa lørdag. Det ble seier til både Marit Bjørgen og Petter Northug.

Oslo Central MS i Holmenkollen

Oslo Central MS skal på tur igjen under ski-VM i Oslo neste år, og vi leker litt med tanken om å invitere andre speidere med på en slik tur. Hva med å arrangere en aldri så liten mini-vinter-speiderleir?

 

28 Aug
Fredag 28. august, 2020 18:00 - Søndag 30. august, 2020 14:00
Fredrikstad inviterer til Pefftreff
11 Sep
Fredag 11. september, 2020 00:00 - Søndag 13. september, 2020 00:00
Powered by Cornerstone