VÆR BEREDT!

Forsiden>Minner>Artikkelarkiv>Mye spennende for rovere framover

Mye spennende for rovere framover

Neef, Bjørn
2010-02-05
Husker du å sjekke hjemmesiden til NSF innimellom? Nå er det mye spennende som skjer på roverfronten de neste månedene, både i Norge og utenlands. Her er en oversikt over noen av godbitene.

Mye spennende for rovere framover

Bli med på vinter 5-kamp 
Roverlaget Gib Gob RL ønsker velkommen til ei helg som garantert vil lokke fram vinterglede, konkurranselyst og vennskap. 26. - 28. februar inviteres du og ditt roverlag til kamp om vandreskia. Vinter 5-kampen har lange tradisjoner. Det konkurreres i lag på tre personer, og i motsetning til vanlig 5-kamp, foregår altså denne om vinteren. Alle øvelser gjøres ute. Og vandreskia går faktisk til andreplassen! Bli med ut i snøen!

Konkurransen foregår på speiderhytta Duddelibu, som ligger på Selbuhøgda, mellom Hommelvik og Selbustrand i Sør-Trøndelag. Det er mange muligheter for å komme seg hit, både via tog, fly, buss eller bil.

For mer informasjon - se speiding.no

Mye spennende for rovere framover

Foto: TSSG

Ungdomskonferanse 1.-5. april i Reykjavik

Er du mellom 18 og 25 år? Vil du treffe nye mennesker? Er du interessert i nordisk speiding? Om du svarer ja på spørsmålene over, er Ungdomskonferansen i Reykjavik 1. til 5. april noe for deg.

Ungdomsobservatør til Europakonferansen

Norges speiderforbund skal delta med en delegasjon på Europakonferansen for WAGGGS og WOSM som avholdes i Brussel 17. - 21. juli. Til delegasjonen søker vi nå etter ungdomsobservatører. Er dette noe for deg, eller vet du om noen som kan søke?

TOP 10 (Training Opportunity Programme) 
Er du aktiv rover eller ung leder? Vil du lære mer om hvordan man driver et speiderforbund? Det får du muligheten til nå. 28. april til 3. mai arrangerer Europaregionene et seminar i Budapest som skal styrke unge ledere og deres muligheter til å ta aktivt ansvar i sine speiderorganisasjoner. Seminaret vil blant annet fokusere på strategisk planlegging, prosjektledelse og ledelse av frivillige.

For mer informasjon arrangementene utenlands - se speiding.no

Mye spennende for rovere framover

Foto: Espen Willersrud

Tekst: Nina Therese Blix (hentet fra www.speiding.no)

28 Aug
Fredag 28. august, 2020 18:00 - Søndag 30. august, 2020 14:00
Fredrikstad inviterer til Pefftreff
11 Sep
Fredag 11. september, 2020 00:00 - Søndag 13. september, 2020 00:00
Powered by Cornerstone