VÆR BEREDT!

Forsiden>Minner>Artikkelarkiv>Gi en julegave til Kløverliljen

Gi en julegave til Kløverliljen

Neef, Bjørn
2009-12-19
Likte du det siste nummeret av Kløverliljen? Vi i redaksjonen håper at du setter pris på bladet vårt. Nå håper vi at du benytter muligheten til å gi en gave til Kløverliljen.

Gi en julegave til Kløverliljen

Som du kanskje husker, var Kløverliljen et viktig tema på korpstinget da budsjettet skulle behandles. Der ble det bestemt at du skulle få muligheten til å støtte den videre driften av bladet ved å bidra med en økonomisk gave til Kløverliljen.

Frivillig arbeid 
Kløverliljen blir ikke til av seg selv. Foruten økte trykkekostnader, legges det ned mange timers frivillig arbeid for hvert eneste nummer av bladet. Vi er takknemlige for alle som bidrar med stoff, både fra gruppene, utvalgene, gildet og korpsstyret. Uten dere hadde det aldri blitt noen Kløverliljen. Men tekst og bilder må bearbeides, og vi som lager bladet legger gjerne inn litt ekstra arbeid for at bladet skal bli så bra som overhodet mulig.

Gi din støtte til Kløverliljen 
Kunne du tenke deg å gi en økonomisk gave til Kløverliljen for å bidra til at vi fortsatt kan produsere et godt informasjonsorgan for Metodistkirkens speiderkorps? Ordningen er frivillig, og du bestemmer selv hvor mye du ønsker å gi. Hvis 100 personer i snitt gir kr. 200,-, vil dette være et svært viktig bidrag til å opprettholde driften av Kløverliljen.

Du kan gi din gave til Kløverliljen ved å sette inn et valgfritt beløp til konto 1286.25.02033
Merk innbetalingen ”Gave til Kløverliljen”.

Vi ønsker alle våre lesere en god jul og et godt nyttår. På forhånd takk!

28 Aug
Fredag 28. august, 2020 18:00 - Søndag 30. august, 2020 14:00
Fredrikstad inviterer til Pefftreff
11 Sep
Fredag 11. september, 2020 00:00 - Søndag 13. september, 2020 00:00
Powered by Cornerstone