VÆR BEREDT!

Forsiden>Minner>Artikkelarkiv>Roverne i Sør-Trøndelag krets inviterer til årets Rover 5-kamp

Roverne i Sør-Trøndelag krets inviterer til årets Rover 5-kamp

Gaarn Røed, Camilla
2009-08-10
Er du rover og har lyst til å være med å kjempe om Pagos sverd? Bli med på Rover femkamp i Trøndelag 25. - 27.september.

Roverne i Sør-Trøndelag krets inviterer til årets Rover 5-kamp

Rover-5-kamp er tøft

5-kampen er en over 50 år gammel rovertradisjon i Norge, hvor 3-mannslag kjemper om vandretroféet Pagos Sverd i grenene hemmelig oppgave, orientering, teorioppgave, woodcraft og ikke minst, hinderløype. Det er sinnsykt gøy og være med, og det er ofte like stor kniving om sisteplassen som førsteplassen.

Tid og sted:
Årets femkamp finner sted 25.-27. september på Frigård i Stjørdal, like ved Trondheim lufthavn Værnes, som er om lag fire mil fra Trondheim by. (Se kart)

Mat
Det blir dessverre ikke noe felles mattilbud, så dere må selv sørge for å ta med all mat dere måtte trenge for en helg. Dersom dere skal fly til Trondheim, er det viktig at dere gir oss beskjed om dere skal bruke parafin, rødsprit eller lignende(til for eksempel stormkjøkken osv), slik at vi kan ordne dette, ettersom dette ikke kan tas med på flyet. (e-post: mhlonseth@gmail.com, med bestilling)
Det vil settes opp en roverkro hvor det serveres gratis kaffe og te, og kanskje noe å bite i. :o)

Transport
Deltakerne tilbys egen transport mellom Frigård og Værnes lufthavn/Hell. Dette vil koste litt ekstra, men prisen kommer vi tilbake til, ettersom vi fortsatt jobber med tilbudet. De som velger å ta tog eller buss til Trondheim vil ikke få problemer med å ta lokaltoget/bussen til et av disse stedene.
Du kan med andre ord reise med både fly, tog, båt eller buss og fortsatt være sikret å komme deg uproblematisk helt fram til Frigård.
Dersom du ønsker å kjøre selv, er det kjørbart helt fram til Frigård, hvor det også er parkeringsmuligheter.

Pris
Prisen per deltaker er kr 200,- (kr 600,- for hele laget), mens det koster kr 50,- for supportere og gjester. Om du heller har lyst til å være hjelpestab, er dette fullt mulig!

Trøndelag ligger godt plassert for tilreisende fra både nord og sør, så det finnes ingen unnskyldninger for ikke å være med på denne fantastiske begivenheten! 5-kampen er også en forrykende mulighet til å treffe gamle og nye speidervenner, så ikke la sjansen gå fra deg. 

Husk også at 5-kampen er et av arrangementene du kan søke reisestøtte for i NSF!
Dersom du ikke har et helt lag, så ikke fortvil, du kan likevel være med på 5-kamp! Det kan settes sammen lag når du kommer til Frigården, men gi oss gjerne beskjed når du melder deg på om at du ikke kommer med fullt lag. 
Meld deg på først som sist, og utfordre alle roverne du kjenner til å delta i kampen!
PÅMELDING: https://www.questback.com/norgesspe iderforbund/cvbb5gmrxc/

Powered by Cornerstone