VÆR BEREDT!

Forsiden>Minner>Artikkelarkiv>Siste nytt for MS-rovere

Siste nytt for MS-rovere

2009-05-04
Roverutvalget har fått ny leder. Tormod Bjørnhaug Pedersen fra Bergen MS har overtatt etter Ragnhild Huurnink, og han håper på en spennende tid framover for alle korpsets rovere.

Siste nytt for MS-rovere

Det skjer mye spennende for MS-rovere framover

 

Fra 1. april 2009 gikk nesten hele roverutvalget av og Tormod Bjørnhaug Pedersen ble roverutvalgets nye leder. Han har vært med i roverutvalget i noen år, og med hjelp fra nye utvalgsmedlemmer skal roverutvalget lage mye moro for MS-rovere framover.

Hva skjer for MS-rovere framover?

Landsleir på Åndalsnes
Under landsleiren på Åndalsnes 4.-11.juli vil vi samle MS-rovere og siste års MS-peffer en kveld, for å bli bedre kjent og for å ha det gøy sammen. Her er mulighetene store for å møte gamle og nye venner. Hvis du eller ditt roverlag har et innslag eller forslag til innslag under treffet på landsleiren, kontakt oss i roverutvalget.

Roverleir i Trondheim
Til neste år vil det blir arrangert roverleir av Roverutvalget og korpsleiren i 2010 vil finne sted i Trondheim. Det vil derfor bli arrangert et rovertreff til høsten, for at roverne kan bli med å bestemme hvordan roverleiren skal bli. Dermed kan nettopp DU være med å lage masse gøy og moro for MS-rovere fra hele Norge.

Vil du bidra til et godt rovermiljø?

Er du en aktiv rover, eller er du kanskje med i et aktivt roverlag som gjerne vil bidra med noe, arrangere noe eller rett og slett lurer på noe? Ta kontakt med oss i roverutvalget! Vi er glade for forslag, og vi vil gjerne at roverlag rundt i Norge bidrar der det er mulig. Dette gjelder også stoff til Kløverliljen og ms-speider.no.

Gleder du deg til rovertreff eller et roverarrangement, sjekk ms-speider.no.
Du finner også kontaktinformasjon til oss i utvalget på nettsidene.

Speiderhilsen fra roverutvalget v/ 
Tormod Bjørnhaug Pedersen

28 Aug
Fredag 28. august, 2020 18:00 - Søndag 30. august, 2020 14:00
Fredrikstad inviterer til Pefftreff
11 Sep
Fredag 11. september, 2020 00:00 - Søndag 13. september, 2020 00:00
Powered by Cornerstone