VÆR BEREDT!

Forsiden>Minner>Artikkelarkiv>ms-speider.no lever i beste velgående...

ms-speider.no lever i beste velgående...

Neef, Bjørn
2009-04-02
Datoen var 1.april, og ms-speider.no skal selvsagt ikke legges ned. Saken om at korpsstyret ønsket å legge ned korpsets nettside var vel litt for usannsynlig, og vi har heller ikke fått mail fra noen speidere som har blitt lurt av denne ”nyheten”.

ms-speider.no lever i beste velgående...

Aprilspøken var likevel ment som en blanding av tull og tøys, og litt alvor. På korpstinget ble det vedtatt et budsjett som tilsier at Kløverliljen fortsatt skal komme ut fire ganger i året. Dessuten ønsker vi å satse sterkere på ms-speider.no som informasjonskanal. Dette betyr at vi fortsatt oppfordrer gruppene og utvalgene i korpset til å bidra med stoff.

Vi ønsker alle MS-speidere en fortsatt god speidervår. Speideraksjonen står for døren, og dette er godt stoff for både nettsida og Kløverliljen. Hint, hint…

Forresten, så fikk vi denne mailen fra en korpsleder som ønsker å være anonym:

Hei,

dere kan jo ikke bare skrive i vei slik om korpsstyret? Det er riktig at vi har bestemt nedleggelse, men hvem er det som har lekket dette? Forøvrig har jeg nå tenkt å starte min egen nettside. Den skal hete www.vilduvitehvasomskjernårjegfårtakileiftoreogbjørn.com.

Gikk du glipp av aprilspøken, kan du se den her.

28 Aug
Fredag 28. august, 2020 18:00 - Søndag 30. august, 2020 14:00
Fredrikstad inviterer til Pefftreff
11 Sep
Fredag 11. september, 2020 00:00 - Søndag 13. september, 2020 00:00
Powered by Cornerstone