VÆR BEREDT!

Forsiden>Minner>Artikkelarkiv>ms-speider.no legges ned

ms-speider.no legges ned

Neef, Bjørn
2009-04-01
På korpstinget ble det en ivrig diskusjon om Kløverliljens framtid. Korpsstyret hadde foreslått å kutte i antall nummer for å spare penger, men forslaget om å opprettholde fire årlige nummer ble vedtatt med overveldende flertall. Nå har korpsstyret kommet med den overraskende meldingen om i stedet å legge ned nettsida ms-speider.no for en prøveperiode.

ms-speider.no legges ned

 

Bakgrunnen for denne avgjørelsen er at korpsstyret ser betydningen av et så godt blad som Kløverliljen har blitt i dag. Bladet samler MS-Norge, og er en viktig identitetsbærer for speiderkorpset. Korpsleder Knut Olav Seland forteller at korpsstyret nå ønsker å styrke satsningen på Kløverliljen betydelig.

Men hvorfor legges nettsida ned?

Per i dag har vi bare to personer som jobber med både nettsida og Kløverliljen. Skal vi satse på Kløverliljen, blir dette for lite. Det er imidlertid snakk om en prøveperiode fram til sommeren. Vi kommer sikkert til å savne ms-speider.no, men slik blir det.

Noen vil kanskje hevde at dette er en gammeldags og bakvendt måte å tenke på i år 2009?

Vi skal ikke glemme at det fortsatt lever mange gamle MS-speidere som setter stor pris på å få Kløverliljen hjem til seg i postkassa. Og MS-gildet vårt er i vinden som aldri før. Det eneste som nytter er å få flere til å bidra med nettsidene.

Når forsvinner nettsidene?

ms-speider.no legges ned førstkommende fredag, med mindre noen melder seg for å gjøre en innsats. Her er det bare å melde seg til Nexus, avslutter Knut Olav.

Hva mener du?
Send inn din reaksjon på mail til nexus@ms-speider.no

28 Aug
Fredag 28. august, 2020 18:00 - Søndag 30. august, 2020 14:00
Fredrikstad inviterer til Pefftreff
11 Sep
Fredag 11. september, 2020 00:00 - Søndag 13. september, 2020 00:00
Powered by Cornerstone