VÆR BEREDT!

Forsiden>Minner>Artikkelarkiv>Har du tenkt på Tenkedagen?

Har du tenkt på Tenkedagen?

Heggedal, Jamina
2009-02-11
Har du noen gode ideer til markering av Tenkedagen søndag 22.februar? Si ifra til oss, så kanskje akkurat ditt kreative arrangement kommer på speiding.no og i Speideren!

Har du tenkt på Tenkedagen?

Tenkedagen markeres over hele verden, og bare her i Norge feires dagen på mange forskjellige måter - fra år til år, og fra gruppe til gruppe. Speideren og speiding.no er alltid interessert i å skrive om de kreative tenkedagsarrangementene, så send en e-post til redaksjonen i god tid før markeringen, så kanskje din historie kommer på trykk!

Tema for Tenkedagen 2009 er "stopp spredningen av AIDS, malaria og andre smittefarlige sykdommer" . Mange av oss tenker kanskje at dette temaet ikke berører oss i så stor grad? Likevel brukes Tenkedagen til å markere at speiding er en verdensomspennende bevegelse, og til å gi speidere følelsen av å være en del av et stort internasjonalt fellesskap. Det er en dag hvor vi tenker på andre speidere, og kan samle inn penger til speiderarbeid i andre land. 

Landssjef hos KFUK-KFUM-speiderne, Anne Sjømæling, og vår speidersjef Lars Atle Andersen, har sammen skrevet en tenkedagshilsen. Den kan du lese her.


Lykke til med Tenkedagen!
Dere kan også sende inn stoff fra Tenkedagen til ms-speider.no og Kløverliljen!

28 Aug
Fredag 28. august, 2020 18:00 - Søndag 30. august, 2020 14:00
Fredrikstad inviterer til Pefftreff
11 Sep
Fredag 11. september, 2020 00:00 - Søndag 13. september, 2020 00:00
Powered by Cornerstone