VÆR BEREDT!

Forsiden>Minner>Artikkelarkiv>Pefftreff på Gålå

Pefftreff på Gålå

2008-01-13
Helga 28.-30. mars er det endelig et nytt pefftreff. Og vi har nå et peffutvalg.

Pefftreff på Gålå

Peffutvalget har den glede av å invitere alle peffer og asser i korpset til å delta på pefftreff. Treffet vil finne sted på Gålå, èn time nord for Lillehammer, i helgen 28.-30. mars. Trykk her for å komme til info-siden om treffet.

Vi i peffutvalget gleder oss til å se igjen deltagere fra oktober, og å møte nye deltagere. 

Peffutvalget
Jeg tror det var på denne tiden i fjor at jeg svarte ja til å være leder av peffutvalget. Mitt første oppdrag var å være representert på korpstinget i Drammen. En flott helg! Her begynte også pefftreffet i oktober så smått å forme seg. Jeg fikk nemlig hjelp av Leif Tore Markman til å utføre mitt første ordentlige oppdrag, nemlig pefftreffet høsten fjor. Leif Tore og jeg klarte å utforme et bra opplegg. Og det endte med stor suksess på Solløkka, med klatring og førstehjelp.

Om ikke Leif Tore hadde trådt til ville ordet pefftreff ikke eksistert for de deltagerne som var med. Med det ønsker jeg å takke Leif Tore for hjelpen. I løpet av treffet fikk jeg med meg et medlem, det var Jonathan Helfjord Jacobsen fra Horten MS. Da var vi to. Innen kort tid etter klarte vi to å få med oss Hanne Marie Richenberg fra Halden MS, nå var vi tre. Vi manglet to. Mange ble spurt.

Så fikk jeg svar fra Lise Knutsen, hun hadde lyst til å være med. I mellomtida hadde jeg allerede spurt en drøss med kvalifiserte mennesker, men langt fra alle. Lista over hvem som var spurt ble lenger og lenger. Og brått fikk jeg et ja i adventskalenderen. Doris Telhaug sa seg villig til å være med. Og nå er vi endelig et fullt utvalg. Jeg har fått med meg 4 supre speidervenner.

At jeg, Mathias Smittil fra Fredrikstad MS, skulle være leder av peffutvalget tok jeg som en utfordring. Og angrer ikke, selv om det ved tanken kan virke skummelt. Har en mistanke om "redsel" blandt de mange som ikke ville være med i utvalget.

Hvem er vi?
På utvalgssidene kan du lese litt om peffutvalget. Og ikke minst hvem vi er. Det blir her lagt ut presentasjoner av hver av oss.

 

Tekst: Mathias Smittil

Powered by Cornerstone