VÆR BEREDT!

Forsiden>Minner>Artikkelarkiv>Speideraksjonen igang

Speideraksjonen igang

Seland, Knut Olav
2008-04-17
Speideraksjonen er igang. I Fredrikstad MS arrangerte speiderne foreldrekafe med innlagt speiderquiz.

Speideraksjonen igang

Jon Daniel og Ian fra Fredrikstad MS

 

Speideraksjonen er en årlig innsamlings- og informasjonskampanje som Norges speiderforbund arrangerer i samarbeid med Flyktninghjelpen. I Fredrikstad arrangerte speiderne i kveld foreldrekafe ved speiderlavvoen som en "tjuvstart" på aksjonsuka.

Det finnes mange speidere i flykningeleirene på Sri Lanka. Speidere i Norge har vært på besøk hos disse speiderne. Gjennom speideraktiviteter bidrar speiderne i flyktningleirene i stor grad til å gjøre hverdagen bedre for de som bor der. Speiderlovens forutsetning om å arbeide for fred og forståelse mellom mennesker settes ut i live. Les mer om speideraksjonen ved å klikke her.

Flott vårvær dannet rammen for en fin kveld, hvor foreldrene, søsken og speidere kunne kjøpe hamburgere og kaker. Inntekten på i alt kr 1905,50 går til Speideraksjonen. Bevere og småspeidere ledet foreldrene gjennom en "speider-quiz", mens stifinnere og vandrere la inn en øvelse foran den kommende kretsbannerkonkurransen. Engasjementet var stort og kommende uke vil forhåpentligvis en rekke speidere landet over være i aksjon. Kommende søndag 20.4. kan du følge nærmere med på speideraksjonen gjennom egen TV-dekning.

Speideraksjonen igang

Fornøyde og blide speidere etter innsatsen torsdag kveld.

Powered by Cornerstone