VÆR BEREDT!

Forsiden>Minner>Artikkelarkiv>Nytt korpsmerke for Metodistkirkens speiderkorps
Nytt korpsmerke for Metodistkirkens speiderkorps

Nytt korpsmerke for Metodistkirkens speiderkorps

Markman, Leif Tore
2008-05-06
Så er prosessen med valg av nytt korpsmerke kommet til veis ende, og korpsstyret har tatt den endelige beslutningen. Her ser du vårt nye korpsmerke!

Etter lang tids arbeid og flere høringsrunder med tilbakemeldinger fra speidergruppene i MS-Norge, er endelig det nye korpsmerket på plass!

Prosessen
Som de fleste kjenner til har dette vært en prosess som har tatt litt tid. Prosjektgruppa som har arbeidet med å få på plass et nytt korpsmerke har valgt denne måten å arbeide på, fordi det har vært viktig å lytte til tilbakemeldingene fra ledere og speidere i hele landet.

Nytt merke
Det ble forslag 1, som ble det merket som nå skal være korpset logo.

Nytt korpsmerke for Metodistkirkens speiderkorps

Det er Fred Isaksen fra Larvik som har tegnet det nye korpsmerket.

Om kort tid vil det bli mulig å laste ned merket digitalt til bruk på egne nettsider, til brevark og andre ting hvor det er naturlig å bruke korpsmerket.

Skjortemerker
Nye merker til å sette på speiderskjortene er allerede satt i produksjon, og vil bli sendt ut gratis til alle speidergrupper så fort de er klare. Vi ber om at gruppene sender oss det antallet merker de trenger. Send en e-post til Leif Tore, og oppgi antall merker. Det skal kun bestilles ett merke til hvert registrerte medlem.

Større merker
Vi vurderer også å produsere et større merke, ca 10-15 cm i høyden. Dette er tenkt til leirbålskapper o.l. Men før dette settes i gang, trenger vi tilbakemelding fra dere om det er interesse for et slikt merke. Dette vil bli solgt for kr 25,- pr stk. Send en e-post til Leif Tore hvis dere er interessert i dette, og gjerne et ca antall.

Powered by Cornerstone