VÆR BEREDT!

Forsiden>Minner>Artikkelarkiv>Metodistkirkens årskonferanse 2008

Metodistkirkens årskonferanse 2008

Seland, Knut Olav
2008-06-21
I tiden 19.-22. juni 2008 avholdes årskonferansen i Metodistkirken. Menigheten i Stavanger er vert for konferansen. Årskonferansen er det øverste organ for Metodistkirken i Norge, hvor også speiderkorpset er representert. Fra korpset deltar korpsleder Knut Olav Seland.

Metodistkirkens årskonferanse 2008

Temaet for årskonferansen er "Rundt samme bord". Sammen med logoen symboliserer dette Metodistkirkens uttrykk for fellesskap og ønske om å samarbeide om felles mål.

Fra speiderkorpset møter korpsleder Knut Olav Seland. Det er en rekke andre delegater fra menighet og Metodistkirkens barne- og ungdomsforbund (MBU) med speiderbakgrunn. Her kan nevnes Marthe Oden Halvorsen, påtroppende leder for MBU.

Speiderkorpsets årsrapport for 2007 var fremlagt for årskonferansen og korpsleder orienterte om situasjonen i korpset. Årskonferansens delegater ga gode tilbakemeldinger på valg av nytt korpsmerke, hvor tilknytning til kirken kommer tydelig frem. Under presentasjonen av rapporten ble også korpsets fornyede hjemmesider vist på storskjerm for delegatene. I tillegg presenterte korpsleder Kløverliljens nye format og layout og minnet om abonnementsordningen som gjelder. Speiderkorpsets arbeid ble lagt merke til og fremhevet av årskonferansen som en viktig gren av kirkens arbeid. 

Du kan følge forhandlingene på hjemmesidene til Metodistkirken.

Powered by Cornerstone