VÆR BEREDT!

Forsiden>Minner>Artikkelarkiv>Elgene i syden
Elgene i syden

Elgene i syden

Seland, Knut Olav
2007-12-10
Elgene fra Kjølberg MS har nettopp hatt sitt 30 årsjubileum. Det ble på behørig måte feiret med tur til syden.

Fra Elg-patruljen får vi rapportert at alle har hatt en kjempetur til kanariøyene. En uke fylt med sol og varme gjør godt i en gammel elgekropp. I hele 30 år har patruljen vært aktive. Før avreise vartet patruljen opp med bursdagsfest med nær 90 deltakere. Her var hilsener fra familie, venner, kommune, speiderkorps og -forbund, med flere til. Ikke bare patruljens medlemmer ble satt pris på, men også lederne. Finn Erik Johannessen og Per Olav Gretland fikk begge tildelt NSFs hederstegn for sin mangeårige innsats med elgene. Hederstegnet er Norges speiderforbunds erkjentlighet og tildeles ledere som har gjort speidersaken en særlig stor tjeneste. Det er heder og innsats som det står stor respekt av.

Elgene i syden

Fra syden går det historier om mye flott landskap. Patruljefører Sverre Øyvind ledet patruljen ann mellom de ulike bassengene og restaurantene. Tid til kirkeparade og sightseeing var det også. At elgene har blitt lagt merke til er det mange som kan bekrefte. Til og med i lokaltv har det vært et innslag, se http://www1.nrk.no/nett-tv/indeks/115584. Vi takker våre sponsorer for velvillige bidrag, tilføyer Per Olav Gretland.

Hvorvidt det er lagt planer for neste jubileum, vites ikke. Men det vil neppe overraske om elgene allerede har begynt diskusjonen om  neste reisemål.

Powered by Cornerstone