VÆR BEREDT!

Rover

Er du rover i metodistkirkens speiderkorps bør du følge med her. 

Gjennom roverarbeidet får du mulighet til å bli kjent med andre rovere fra hele landet og selv kunne bestemme hva som skal skje.
Metodistkirkens speiderkorps arrangerer egen roverleir på korpsleir hvert 4. år, to roverarrangement i året med innhold av blant annet rafting, vintertur, slalom, RoverRace, kurs ++
Tenker du at det er dyrt å delta på dette? Da tar du feil! 
Vi gjør alt vi kan for å holde deltakeravgiften så lav som mulig, og har gode reisestøtteordninger for de som må reise langt.

På denne siden får du se de råbra arrangementene som har blitt gjennomført, og info om kommende.
Har du en strålende ide om hva som bør skje, ta kontakt med roverutvalget.

Slik hadde vi det på Vintertur

8 rovere fra korpset var på vintertur til Norefjell helgen 10-12 februar. Her er en oppsummering og mange fine bilder.
Les mer

Roverturen går til Island

Flertallet av MS-roverne stemte på Island som reisemål for neste sommers utenlandstur.
Les mer

Paintball, struts og bocca (offpiste)

På toppen av en høyde over Bergen var omkring 12 MS-rovere samlet en helg i september, en helg på Viggo-hytten. En helg med malingsflekker og påfølgende blåmerker, store fugler og mye omelett. Her følger noen høydepunkter fra rovertreffet høsten 2007.
Les mer

Rovertur utenlands sommeren 2008

MS-roverne planlegger utenlandstur sommeren 2008. Nå har du sjansen til å påvirke hvor turen skal gå. Island, Irland eller Latvia??
Les mer
1 Aug
Lørdag 1. August, 2020 12:00 - Lørdag 8. August, 2020 12:00
Etter suksessen med Felles korpsleir 2016 ble korpsene enige om at dette ville vi gjøre igjen! Vi håper å se alle MS gruppene på leir! Leiren tar sted på Evjemoen 1.-8.August. Har du tenkt deg på leir 1.-8. august 2020? For da skal nemmelig suksessen med Felles korpsleir gjentas. Igjen skal de fem korpsene i NSF sammles på Evje i Aust-Agder. Ikke korpsgrupper er selfølgelig også invitert. Uken blir fylt med aktiviteter som vannskapskamp, kano, minneralpark, leirbål og mye mer. Roverne skal denne gange bo i en egen leir og får flere egne aktiviteter. Denne gangen har leiren har fått navnet SAMMEN! Vi er sammen rundt bålet, sammen om opplevelser, sammen i NSF, sammen som korps, sammen om Jesus og sammen på leir! Sammen kan vi få til en ny og spennende leir. Sammen skal vi bygge nye vennskap og skape gode relasjoner. Sammen bidrar vi til en god opplevelse. Vi håper å se alle våre korpsgrupper på leiren! Vil du vite mer om leiren kan du gå inn på nettsiden: https://felleskorpsleir.wordpress.com/ Følg leiren på facebook: https://www.facebook.com/felleskorpsleir2020/ Følg leiren på instagram: https://www.instagram.com/sammen2020/
28 Aug
Fredag 28. August, 2020 18:00 - Søndag 30. August, 2020 14:00
Fredrikstad inviterer til Pefftreff
Powered by Cornerstone