VÆR BEREDT!

Peff

Peffutvalget jobber for å skape gode opplevelser og samhold mellom patruljeførere og patruljeassistenter i hele speiderkorpset.

Peffutvalget har som mål å arrangere to pefftreff hvert år, ett på våren og ett på høsten. Meningen med disse treffene er at peffene og assene skal lære nye ting og skape minner med andre speidere i korpset. På treffene kan speiderne dele ideer og erfaringer med hverandre, til tross for at de kommer fra ulike deler av landet.

Peffutvalget jobber for at peffene skal kunne holde kontakten også etter treffene. Speidingen skal kunne oppleves på forskjellige måter, ikke bare gjennom knuter og førstehjelp. Derfor fokuserer vi på å ha det gøy gjennom godt samarbeid og læring!

Peff- og ledertreff på Oksnøen - Takk for en strålende helg

Helgen 1-3 september var 60 ledere, peffer og asser samlet til treff på idylliske Oksnøen leisted ved Vannsjø. Arrangørene fra Kjølberg, Fredrikstad og peffutvalget stilte med strålende vær, utmerket bevertning og spennende aktiviteter. Her følger en kort oppsummering av hhv peff- og ledertreff og noen stemningsbilder fra helgen. Det er bare å glede seg til neste gang.
Les mer

Leder- og prefftreff på Nordtangen

Helgen 2-4 oktober inviterer Korpsstyret til samling for enhetsledere og peffer på Nordtangen på Hadeland.
Les mer

Pefftreff på Solløkka

Oppsummeringen viser at alle deltagerne fikk godkjent "Norsk Grunnkurs i Førstehjelp" og alle deltagerne er nå innehaver av "Brattkortet".
Les mer
1 Aug
Lørdag 1. August, 2020 12:00 - Lørdag 8. August, 2020 12:00
Etter suksessen med Felles korpsleir 2016 ble korpsene enige om at dette ville vi gjøre igjen! Vi håper å se alle MS gruppene på leir! Leiren tar sted på Evjemoen 1.-8.August. Har du tenkt deg på leir 1.-8. august 2020? For da skal nemmelig suksessen med Felles korpsleir gjentas. Igjen skal de fem korpsene i NSF sammles på Evje i Aust-Agder. Ikke korpsgrupper er selfølgelig også invitert. Uken blir fylt med aktiviteter som vannskapskamp, kano, minneralpark, leirbål og mye mer. Roverne skal denne gange bo i en egen leir og får flere egne aktiviteter. Denne gangen har leiren har fått navnet SAMMEN! Vi er sammen rundt bålet, sammen om opplevelser, sammen i NSF, sammen som korps, sammen om Jesus og sammen på leir! Sammen kan vi få til en ny og spennende leir. Sammen skal vi bygge nye vennskap og skape gode relasjoner. Sammen bidrar vi til en god opplevelse. Vi håper å se alle våre korpsgrupper på leiren! Vil du vite mer om leiren kan du gå inn på nettsiden: https://felleskorpsleir.wordpress.com/ Følg leiren på facebook: https://www.facebook.com/felleskorpsleir2020/ Følg leiren på instagram: https://www.instagram.com/sammen2020/
28 Aug
Fredag 28. August, 2020 18:00 - Søndag 30. August, 2020 14:00
Fredrikstad inviterer til Pefftreff
Powered by Cornerstone