VÆR BEREDT!

Peff

Peffutvalget jobber for å skape gode opplevelser og samhold mellom patruljeførere og patruljeassistenter i hele speiderkorpset.

Peffutvalget har som mål å arrangere to pefftreff hvert år, ett på våren og ett på høsten. Meningen med disse treffene er at peffene og assene skal lære nye ting og skape minner med andre speidere i korpset. På treffene kan speiderne dele ideer og erfaringer med hverandre, til tross for at de kommer fra ulike deler av landet.

Peffutvalget jobber for at peffene skal kunne holde kontakten også etter treffene. Speidingen skal kunne oppleves på forskjellige måter, ikke bare gjennom knuter og førstehjelp. Derfor fokuserer vi på å ha det gøy gjennom godt samarbeid og læring!

Peff- og ledertreff på Oksnøen - Takk for en strålende helg

Helgen 1-3 september var 60 ledere, peffer og asser samlet til treff på idylliske Oksnøen leisted ved Vannsjø. Arrangørene fra Kjølberg, Fredrikstad og peffutvalget stilte med strålende vær, utmerket bevertning og spennende aktiviteter. Her følger en kort oppsummering av hhv peff- og ledertreff og noen stemningsbilder fra helgen. Det er bare å glede seg til neste gang.
Les mer

Leder- og prefftreff på Nordtangen

Helgen 2-4 oktober inviterer Korpsstyret til samling for enhetsledere og peffer på Nordtangen på Hadeland.
Les mer

Pefftreff på Solløkka

Oppsummeringen viser at alle deltagerne fikk godkjent "Norsk Grunnkurs i Førstehjelp" og alle deltagerne er nå innehaver av "Brattkortet".
Les mer
Powered by Cornerstone