VÆR BEREDT!

Leder

Trygge og gode ledere er grunnsteinen for koprsets speiderarbeid. Alle korpsets ledere må vise politiattest i tråd med speiderforbundets retningslinjer.

Korpsets lederarbeid er fokusert rundt å etablere møteplasser for ledere i korpset. Ved å arrangere jevnlige ledertreff, ønsker korpset å bidra med påfyll og inspirasjon til det daglige lederarbeidet.

Kretsene og speiderforbundet har et bredt tilbud av ledertrening og kurs og korpsets ledere oppfordres til å delta i treningsprogrammet. Mer info om dette finnes på NSF sine hjemmesider.

Nye ledere er alltid velkomne og dersom du ønsker å bidra som leder i Metodistkirkens speiderkorps, er det bare å kontakte din lokale gruppe eller sende en epost til korpsstyret.

 

 

 

 

Peff- og ledertreff på Oksnøen - Takk for en strålende helg

Helgen 1-3 september var 60 ledere, peffer og asser samlet til treff på idylliske Oksnøen leisted ved Vannsjø. Arrangørene fra Kjølberg, Fredrikstad og peffutvalget stilte med strålende vær, utmerket bevertning og spennende aktiviteter. Her følger en kort oppsummering av hhv peff- og ledertreff og noen stemningsbilder fra helgen. Det er bare å glede seg til neste gang.
Les mer

Leder- og prefftreff på Nordtangen

Helgen 2-4 oktober inviterer Korpsstyret til samling for enhetsledere og peffer på Nordtangen på Hadeland.
Les mer
Powered by Cornerstone